gáspár annamária


Bartók Béla Boulevard ELEVENEDÉS

Május 21-31. ELEVENEDÉS

A Bartók Béla Boulevard ArtSpace vendégművésze lettem, juhú,
a BBB Office / Szatyor kirakatában látható a UNITY c. kép, rögtön @horvathloczijudit Karantén sorozata mellett, ha valaki arra jár <3


https://facebook.com/events/s/elevenedes-2020/923451464746181/?ti=as

Sok van mostanában, úgy tűnik, a karantén után meglódulnak a dolgok :0

#elevenedés
#bartókbélaboulevard
#artspace
#1művesz1porta
#splendorinthegrass #unity #bartokbelaboulevard #contemporarypainting
#contemporaryart

 undefinedundefinedundefined

az van, ami van.


#Repost @godotgaleria
• • • • • •
A művészek a járvány alatt ugyanúgy dolgoznak a műtermekben. Sőt, lehet, hogy még jobban is! 🎨💻🔧🎹🤹🏼‍♀️🤹🏻‍♂️
#gasparannamaria #maradjotthon #painter #atelier #stayathome #contemporaryart #contemporaryartist #covid_19 #welovehungary #welovebudapest

undefined

INTERJÚ - OrosCafé! :)

TELJES INTERJÚ:

https://oroscafe.hu/2020/01/11/gasparannamaria-kortars-kepzomuvesz-oroshaza-festo/


"Kortárs képzőművész. Első támogatójaként Varga László rajztanárt nevezte meg a Táncsicsi gimnáziumból, később Nagy Gábor Munkácsy-díjas festőművész magániskolájában leste el a fortélyokat."

"A leghihetetlenebb érzés ezeknél az aukcióknál, hogy olyan festők munkáival vannak az enyémek egy falon, akik az ikonjaim voltak, és lesznek a jövőben is – meséli büszkén Annamari. Szerencsés ember vagyok. Mindig is az vezérelt, hogy megteremtsem azt az életet, amiben azt csinálom nap mint nap, amit a legjobban élvezek, és mindezt koncentráltan és nyomás nélkül. Nagyon boldog vagyok, hiszen pár hónapja saját műterembe költöztem sok növénnyel és macskával. Itt van terem, van időm és van kedvem alkotni. Emellett szuper emberek vesznek körül. Úgy érzem, több nem is kell a jó élethez – mondta a fiatal képzőművész."

"Jó ideje foglalkoztat a boldogságkeresés témája, hogy hogyan lehet jól élni, hogyan lehet teljesen szabadnak lenni mindenféle értelemben, és ez különösen érdekel női szempontból a női szerepek változása miatt. Ez jelenik meg a képeimen is. Az élet mindig meglepően könnyű, ha ügyelünk rá, hogy a gondolataink ne kalandozzanak össze-vissza, hanem a helyes irányban haladjanak. Ha minden így megy, azaz tudok dolgozni, akkor nekem már oké. Tele vagyok ötlettel, úgy érzem, egy csomó képet kell festenem, és hogy sehol sem tartok, és hogy nagyon sok dolog van a világban, amivel foglalkozni lehet. Nagyon szerencsés vagyok, hogy szabad és alkotó életet élhetek, hogy kísérletezhetek, és kíváncsi is vagyok, hova vezet ez az egész. Az egyetlen, amit kitűztem magamnak, hogy ne legyenek elvárásaim semmivel kapcsolatban, és akkor már ha úgy vesszük, minden meg is van – zárta gondolatait Annamária."

 

undefined

Újabb bejegyzések → Home ← Régi bejegyzések