gáspár annamária


Női kortárs művészeket bemutató kiállítás a Mexikói Nagykövetségen

Női kortárs művészeket bemutató kiállítás a Mexikói Nagykövetségen✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
/ EU Sokszínűségi Karta Magyarország: Nagyköveti Aláíró Ceremónia/ Hungarian Business Leaders Forum-HBLF
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
with an exhibiton of eleven professionally recognized active contemporary female artists
who reflects on female image or gender roles.
curator : Edina Koltai
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Soós Nóra
Borsi Flóra
Gaál Kata
Fajgerné Dudás Andrea
Gáspár Annamária
Gallai Judit Ágnes
Kusovszky Bea
Naomi Devil
Rabóczky Judit
Radák Eszter
Kati Verebics
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

 

videó :

https://www.facebook.com/Embamexhu/videos/384095643006648

 

Interjú a Godot Labor vezetőjével, Luca Cserhalmival 📷


csodás interjú a Hatoscsatorna Nagykörút című kulturális magazinjában a Godot Labor vezetőjével, Luca Cserhalmival 📷

"Érdemes végighallgatni, szó van benne a galéria nyitó kiállításáról, szabadságról, művészeti értékekről, kortárs alkotói szemléletről, fiatalokról, műgyűjtésről, galériás koncepcióról és még sok minden másról 📷"
A KOL-LABOR című kiállításunk még a hónap végéig látogatható!

https://www.youtube.com/watch?list=RDCMUC__WOQx_SQTwtyUOhk8a5RA&v=3G5-F7OtdrY&feature=emb_rel_end&fbclid=IwAR1fsPH2ao3kM20e1k3ncFccgW5XIbf2BY8cB_WuYcc8o80U-L74J2TdANg

 

Gallery MAX nyitókiállítás

undefined

Facebook-esemény, részletek:

https://www.facebook.com/events/357186635703981/

 

2020. október 29-én megnyitja kapuit Budapest legújabb kortárs művészeti színtere, a Gallery MAX. Különleges adottságú galériatér, ahol a kortárs művek közel 400nm-en, kompromisszumok nélkül, optimális feltételek között mutatkozhatnak be, sugározhatják üzeneteiket.
A Gallery MAX a jelenkor hazai művészetének legjavát mutatja be hónapról hónapra cserélődő nagyszabású kiállításain. Ugyanakkor nem zárkózik el attól sem, hogy külföldi alkotók, csoportok, művészeti irányok bemutatásával időről időre összevetésre teremtsen alkalmat, s ezzel a mai magyar művészet nemzetközi térben elfoglalt helyét is újraértelmezze. Kortárs galéria. Fontos tudni azonban, hogy kortárs nem egyenlő pusztán azzal, ami mai. Kortárs nem ugyanaz, mint ez évi, mostani. Kortás művészet az, ami a jelenkor érvényes művészeti formanyelvén, anyag és médiahasználatával, a minden más történelmi korszaktól megkülönböztethetően mai társadalmi, érzelmi, hitbéli, érzéki, gazdasági, lelki, művészeti és filozófiai kérdésekre reflektál. A Gallery MAX nem is kizárólag kiállítótér. Klasszikus értelemben vett kortárs galéria, amely szakmai építkezését a működési körébe vont művészkör menedzselésével tervezi megvalósítani.
A MaxCity-vel együttműködésben létrejövő Gallery MAX erőteljes, impulzív helyszín, amely nem választható el a galerista, Bojár Iván András művészettörténész eddigi kultúraszervező és szakírói tevékenységétől. Az általa meghatározott szakmai program megszabott ritmus szerint rendezendő nagyszabású kiállításain túl, aktuális művészeti irányultságát befolyásoló kurátorok bevonásával számos fesztivál szerű alkalmi, pop-up és outdoor esemény szerepel a galéria tervei között.
A Gallery MAX első csoportos tárlata „Titkos kert” címmel 2020 október 29-én csütörtökön 19h-kor nyílik a MaxCity második emeletén.
***
A kiállításról:
Titkos kert - Kortárs művek a MaxCity-ben
A Titkos Kert nem egy város parkja. Nem is kolostor falaival övezett liget. Nem rejtett természet, mégis rejtve van. Belső világunk kertje az.
Művészeink belső világa, gondozott vagy félig elvadult, netán természetes burjánzásában meghagyott és megfigyelt virágos mezői jelennek meg a kiállításon sorakozó munkákban. Sokféle élő szervezet, ág, inda, folyandár és időnként felragyogó virág bonyolult szövedéke, melynek levelei mögül olykor ösztönvilágunk állatai leselkednek elő.
E kert bejárása maga az Út, - kísérlet megérteni önmagunkat. Napfényre forduló és olykor nyirkos árnyékba bukó létezésünk okát. Ebben segítenek a művészek, ez a művészet fel nem cserélhető feladata életünkben.
Vannak érzések, amelyeket ha legválasztékosabb szavainkat keressük is, mégsem tudunk megragadni, pontosan visszaadni. Csak érzékeny vagy épp erős érzelmekkel telített mozdulatokkal létrehozott felületek, anyagok és képek tudósítanak róluk, csak így idéződnek fel. Képfoszlányokon, álmaink mélyéről feltörő alakok fenyegető vagy vágykeltő formáiban.
Titkos Kert. Aki belép, a művészek belső útjának egy-egy állomásával kerül közeli kapcsolatba. Minden mű feltárulkozás. Minden mű esély, hogy általuk jobban és többet értsünk saját magunkból.
A kiállítást/galériát megnyitja: Réz András (filmesztéta, műfordító, reklámszakember)
A hangulatról DJ Infragandhi gondoskodik!
A megnyitót Facebook oldalunkon élőben közvetítjük.
***
Kiállító művészek:
Bikácsi Daniela,
Gáspár Annamária
Horváth Orsi
Kárándi Mónika,
Kőszeghy Flóra
Mohamed Abou El Naga
Péterffy Ábel
Rabóczky Judit Rita
Szabó Ági
Turcsány Villő
Ludivic Thierez
Verebics Ági
Verebics Kati
Yengabarian Mamikon
***
Helyszín: MaxCity (2045 Törökbálint, Tópark utca 1/a), II. emelet, 213.
Megnyitó: 2020.10.29. csütörtök, 19:00
A kiállítás 2020. november 30-ig látogatható.
További részletek: www.maxcity.hu
***

GODOT INSTITUTE OF CONTEMPRARY ART - ART FAIR 2020

A Godot Art Fair az ország legifjabb művészeit felvonultató kortárs képzőművészeti vásár, ahol 2016 óta évente 400 művész közel 5000 alkotásából választjuk ki az adott év legkiemelkedőbb műveit, melyeket a vásár ideje alatt gerilla áron teszünk elérhetővé mindenki számára. A 2020-as művészeti vásárt különleges programokkal színesítettük.


Az Art Fair ideje alatt a Godot Kortárs Művészeti Intézet legújabb galériája, a Godot Labor, valamint a 21 éves múltra visszatekintő Godot Galéria standja is várja a látogatókat.


Mind e mellett igyekeztünk a kedvében járni azoknak is, akik az elsők között szeretnék a legkiválóbb művek közül kiválasztani a nekik leginkább tetszőt. Kis csoportos (max 25 fős) „early bird” tárlatvezetéseinkre, Kreinbacher pezsgővel és az alkotasok inspirálta ételekkel - Chovan Dora food designer tolmácsolásában - fogadjuk a részvevőket.


A tárlatvezetést követően lehetőség van műtárgyvásárlásra, valamint igénybe vehetik ingyenes MINI sofőr szolgálatunkat, akik szívesen szállítják haza Önöket Budapest körzetén belül.

A részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött.

 

https://www.gica.hu/post/godot-art-fair-2020-a-m%C5%B1v%C3%A9szeti-v%C3%A1s%C3%A1r

 

BUDAPEST ART MARKET 2020

undefinedBUDAPEST ART MARKET

Godot Galéria
❤ ❤ ❤
THANK YOU 2020
I CAN SEE IN THE DARK 2019-2020
@godotgaleria @godotinstituteofcontemporaryart
#contemporaryart #contemporaryfigurativeart #contemporaryartist #artmarket #bam #budapestartmarket

https://www.facebook.com/annamaria.gaspar.39/posts/10157932191272736?notif_id=1603363468975156&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Home ← Régi bejegyzések